break of dawn ♥ - kapitel 12

Jag vaknade av att solen strålade in genom fönstret, snabbt vände jag mig om för att se på Eric, men han var inte kvar i sängen. Första tanken var 'han är nog på toa' men det hördes ingenting, det var knäppt tyst i hela lägenheten. Min mobil låg brevid mig på golvet, jag tog upp den och låste upp och möttes av en bild på mig när jag sov, och på bilden stod det ' Godmorgon sötnos! Jag är och handlar frukost, kommer snart puss, så söt du är! '.
Asså detta skulle han få för, usch att han tar bilder på mig när jag sover och sedan skriver ett meddelande på dem, han är så rolig.. Men han är söt som vanligt.
Med en hastig rörelse ställde jag mig upp, jag känder hur jag blev yr, jag reser mig alltid för snabbt upp när jag ska gå ur sängen.
Dörren öppnades, jag hörde hur en plastpåse prasslade och Eric hostade.
- Godmorgon, Sa jag och kollade på Eric lurigt.
- Godmorgon sunshine, vad söt du är när du sover.
Eric bara log mot mig och höll i Coop kassen.
- Fin bild du tog på mig, har du tagit med din egen mobil också eller? Sa jag och tittade på honom med en nästintill ilsken blick, men även med en skämtande blick.
- Nej, kolla själv, Sa Eric när han tog fram sin svarta iphone fyra som han räckte fram mot mig och gick sedan ut i köket.
Jag gick in på bilder, men den senaste bilden var från förra veckan när Eric var i studion och spelade in sin nya låt Hotter than fire, han såg väldigt glad ut på bilden när han står bakom micken och kollar in i kameran. Jag följde efter honom in till köket och hjälpte honom att packa upp grejerna, mobilen lade jag på den silvriga diskbänken.
Eric hade köpt grovt och ljust bröd, två stycken blåa skånemejerier mjölk, ett paket lätta-smör, skinka och ost. Vi dukade fram allt på trä-bordet som stod i rummet bredvid köket, man kunde se den stora vägen från fönstret, massor med bilar körde förbi, solen lyste klart in i hela rummet. Vi satte oss ner mittimot varandra.
- Sovit gott inatt? Frågade Eric när han tog en grovmacka ur påsen.
- Jadå! Själv?
- Efter det slaget igår, så ja.. haha, Eric skrattade.
- Asså förlåt! Det var verkligen inte meningen, jag är jättekittlig, haha.
- Jag märkte det du! Det är lungt.
Jag bara skrattade och kollade ut genom fönstret, en kille cyklade ute vid vägen på en blå cykel. Jag tog ett ljust bröd, bredde på smör och lade på två ostbitar, det smakade mycket gott.
- Vad händer idag då? Frågade Eric.
- Jag ska nog ringa Emma, det var längesen jag träffade henne, själv då?
Emma var min bästis i hela ettan och tvåan på gymnasiet men sen i trean så blev det längre mellanrum mellan gångerna vi va, hon fick en ny kompis som hette Rebecka, jag tycker inte om Rebecka, hon är så mallig och ska visa sig tuff hela tiden.
- Okej, nä jag ska fixa med lägenheten och köra och hämta det sista Sa Eric och tog en klunk av mjölken.
- Så nästa gång jag kommer hit är allting fixat, inga lådor kvar? Sa jag och blinkade med höger öga.
- Yes! nästa gång är allting i ordning.
Jag gick ut och lade min tallrik i diskhon och gick på toa, jag hörde hur Eric satte på vattenkranen och började diska lite smått.
- Jag sticker hem nu, skrek jag och stängde dörren till toaletten.
Eric kom ut till mig i hallen med våta händer som han satte runt min hals när han skulle pussa mig, jag kände hur vattnet rann ner i min tröja.
- Ah, Eric .. sluta! Skrek jag när jag tog hans händer och tryckte in i hans eget huvud och sprang ner för trapporna.
- Det ska du få igen för, vänta bara! skrek Eric med ett leende och ett onskefullt ansiktsuttryck.
Jag gick ut ur lägenhetsporten, och på vägen hem passerade jag Coop och fick syn på aftonbladets framsida på väggen. Jag fick en chock. Det var en bild på vårt hus när mamma står utanför och pekar mot kameran och ser arg ut. Rubriken löd: ''Här visar Eric saades svärmor sin arga sida''
Jag tog snabbt upp min mobil, fotade bladet och mms'ade Eric bilden och skrev ' haha, som det kan gå ' i texten under.
Snabbt fick jag tillbaka ett sms 'ups..'.
Nu hade alla sett detta, mitt och Eric's förhållande var offentligt..
______________________________________________________________________________________________
yeah, uppdateringen går bättre nu! kommentera gärna! :)
OCH VET NI VAD? :D:D:D ERIC'S SINGEL PÅ VOL.2 HAR KOMMIT :D GRYM LÅT <3




break of dawn ♥ - kapitel 11

Fannie's perspektiv:

Jag har ingen tandborste med mig, usch vad äckligt om jag ska sova utan att borsta tänderna, men hade jag inte tuggummi i väskan som jag köpte på Ica för en vecka sen? Jag gick ut till dörren där min bruna väska låg, jag drog upp dragkedjan och kände i botten om det fanns tuggummi, men jag fick inte tag i några.
- Sötnos, har du en tandborste som jag kan få? Sa jag tröttsamt till Eric.
- Hm, tror det ligger några i den lådan, Sa Eric och pekade på en låda som stog i badrummet.
Jag öppnade lådan och i den låg två kondomer, ett paket plåster, rakhyvel och en lila tandborste, en sådan man brukar få när man varit hos tandläkaren.
- Du har en lila tandborste som ligger här?
- Ta den du! Jag har fler i lådorna i sovrummet, men jag orkar inte packa upp det nu, haha.
- Tack.
Vi borstade tänderna i två, tre minuter, sen gick jag ut och tog min mobil ur min jackficka för att sms'a mamma att jag skulle bli borta över natten, klockan var ett på natten, det fanns ingen risk att hon var uppe så sent på en Måndag.
- Ska du låna en tröja att sova i också? Frågade Eric med den gulliga tonen i sin röst.
- Ja, om du har packat upp en, Sa jag och betonade ordet packade tungt, och skrattade.
- Haha, någon finns det väl.
Eric försvann in i sovrummet och hämtade en låda med kläder i, sålänge gick jag in och kissade, när jag kom ut från toan igen, stog Eric utan tröja och gav mig en ljusblå piké tröja som jag skulle få sova i.
- Fin mage och min mage, sa jag när jag nudda vid hans varma mage och log.
Eric bara skrattade, släckte lampan bredvid sängen och gestikulerade med handen att jag skulle lägga mig under täcket.
- Vänta lite. Sa jag och skyndade mig till min väska, öppnade yttefickan och tog mitt rosa lypsyl.
- Vilken mysig säng, Sa jag och lade mitt lypsyl vid sidan om sängen och drog täcket över mig upp till nacken.
Jag kände hur Eric's händer sakta med säker smög upp under min tröja och smekte mig på ryggen.
- Du är så fin Fannie, jag har sagt det många gånger, men jag kan säga det lika många gånger till! Eric gav mig en puss, och jag rös till i hela kroppen, jag kände hur jag fick gåshud. Hur kunde man ha det så bra? Detta var nästan för bra för att vara sant.
Jag fann inga ord, utan bara pressade mig in mot hans kropp och pussade han mjukt på halsen och flätade in min hand i honoms hår. Eric tog tag i mig runt midjan, han lyfte upp mig så jag låg på hans varma mage, det var så mysigt, som i en dröm. Vi bara låg och mös, jag kände mig så trygg i hans sällskap.
Vi tittade djupt in i varandras ögon och log mot varann, sen lade jag mitt huvud vid hans hals, jag kunde känna hans puls, den slog hårt och med jämna slag.
- Du? På Lördag, är det ett litet evangemang, och jag tänkte fråga om du ville följa med på det? Sa Eric med en lugn röst.
- Oj, vad ska jag ha på mig? detta är något helt nytt, men jag följer med, absolut. Sa jag och kollade häpet på Eric.
- Det är bara att ta på sig en klänning och följa med mig!
Jag började genast att tänka på vad jag skulle ha på mig, min svarta klänning? Kunde jag ha den? Eller den var för tråkig? Nej, usch vad svårt det blev nu..
- Kan man ha på sig en svart klänning eller ser det ut som jag ska på begravning då? Sa jag och lät lite darrig i rösten.
- Ta det lungt, det ordnar sig.. Annars får jag väl hitta en annan tjej att gå med. Sa Eric och skrattade retfullt.
- Lägg av din tönt, sa jag och fnittrade till.
Eric började kittla mig på sidan av magen, jag hoppade till och på något sätt råkade jag slå till han på hans kön, Eric satte sig upp och kröp ihop, jag verkligen såg hur ont han fick.
- Nej, förlåt förlåt förlåt! Jag lade min hand på hans rygg.
- Det är lungt, Sa Eric med en ansträngande röst, jag förstod hur ont han fick.
Efter någon minut lade han sig tillbaka, det gjorde jag också. Eric lade sin arm om min nacke. Det blev nästan lite pinsamt för bägge två, stämningen var konstig.
Jag hörde hur Eric andades med tunga andetag nära mitt öra, jag vände mig om och han låg med stängda ögon och såg allmänt söt ut. Jag gav honom en lätt puss, han hade inte somnat utan han besvarade min puss, och kollade på mig en sista gång innan han somnade och började snarka. Jag somnade kort där efter också..

______________________________________________________________________________________________
Sådär ja, jag lovade. 2 dagar ! :)<3
Jag lovar att det kommer bli heta och spännande kapitel fram över, har fått mycket inspiration efter dessa två dagar, så fortsätt läs, och kommentera, puss på er! :)<3




break of dawn ♥ - kapitel 10

Det var inte mycket folk på Coop, två små tjejer med sin mamma kom fram till Eric och ville ta bild och få en autograf, sen pös de iväg igen.
Jag fick syn på pollypåsarna som hängde på väggen längst bort i affären på godisavdelningen, jag tog en blå pollypåse och en Tom och Jerry lördagspåse, det är ju inte lördag, men idag kändes det som en godis och mysdag.
- Är du fem år? Skrattade Eric och pekade på Tom och Jerry påsen med godis.
- Tyst, det är faktiskt gott godis i den, reta inte mig.
- Skämtar bara med dig sötnos, Sa Eric skrattadens och tog tag i en grillchipspåse.
- Jag går och hämtar cola, vill du ha cola, ska vi ta en och en halv liters cola.
Eric nickade mot mig och tog upp sin svarta läderplånbok ur bakfickan av jeansen.
Jag skyndade mig att ta colan och nästan sprang till Eric som stog i kön till kassan.
- Jag betalar, sa jag och lät övertygande.
- Nej det gör du inte, ikväll ska du bara njuta, jag betalar, punkt slut Sa Eric.
Jag kände att Eric var allvarlig i det han sa så jag hindrade inte honom från att betala. Jag tittade på hur mycket det blev. sjuttiotvå kronor.
- Du är för söt, tack! Sa jag och pussade Eric påvägen ut från Coop och log.
- Ingen fara.
Det tog ungefär fem minuter att gå tillbaka till hans lägenhet, när vi kom innanför dörren brann fortfarande de röda stearinljusen.
Eric slog på tvn och gick ut i köket, jag följde efter honom.
- Det finns skålar i det skåpet, Sa Eric och pekade på det vita skåpet längst mot fönstret.
Jag tog en svart stor skål och en grön liten. Pollyn fick va i den gröna och grillchipsen i den svarta.
- Jag har inte packat upp filmerna så du kan kolla i flyttlådan om du vill, det står 'filmer' på den.
- Okej, Sa jag och gick in i hans 'sovrum' där alla lådorna fanns, efter ett litet tag hittade jag lådan där det stod 'filmer'. Sen bestämmde jag mig för 'Den stora kärleken'.
- Eric? Ska vi kolla på 'Den stora kärleken' ? Skrek jag från rummet och skrattade till.
- Jag har inte sett den på länge, visst, jag ska bara på toa, haha!
När jag kom in i tv rummet, fick jag se att Eric ställt fram skålarna med godiset, två pimpim-glas och colan.
Eric spolade på toan och kom in i rummet, jag hade redan satt mig i soffan.
- Vem är det nu som är fem år? Sa jag och pekade på glasen.
- Sluta! Jag fick dem när jag var tour, av ett fan, de är gulliga.
- så rolig du är Sa jag och fortsatte skratta, sätt igång filmen då, sege.
Eric satte i skivan i dvdn och tog fjärkontrollen och satte sig bredvid mig i soffan, plötsligt ringde det på dörren.
- Snälla Fannie, öppna du! Jag vill inte det ska vara någon paparazzi som kommer och sen får vi inte vara ifred.
- Okej, jag förstår.
Jag skyndade mig till dörren och öppnade, där stog en liten tjej med röd jacka och långt blont hår med lotter i handen.
- Hej vill du köpa lotter? Du kan vinna en diskmaskin, tv, radio och flera saker.
- Nejtack, tyvärr, Sa jag med en lugn röst.
- Okej, tack ändå hejdå.
- Hejdå, sa jag och stängde dörren och låste.
Jag gick in i och satte mig i soffan och grävde ner handen i pollyn och smaskade i mig.
Eric kollade på mig och log, sedan klickade han på 'play' på menyn i tvn.
Filmen började och Eric lade sin arm om min axel och drog mig intill honom han gav mig en lätt puss i pannan.
Jag bara njöt av att vara i honoms sällskap, jag har sagt det många gånger innan, men han är perfekt.
När filmen var slut var även pollyn slut och hälften av chipsen var uppätna.
- Oj, vad mätt jag blev, Sa jag och kollade på klockan i min mobil.
Klockan var halv tolv på kvällen.
- Vill du sova här inatt? Frågade Eric och log stort mot mig, jag kände hur min kropp sände ut ännu en våg av pirr.
- Klart jag vill! Sa jag gäspande och reste mig upp för att gå på toaletten.
- Yes, jag bäddar sålänge, jag ska bara fixa flera kuddar, dem ligger nerpackade i lådorna, jag har inte hunnit packa upp fler än min egen.
- Okej, jag ska bara kissa, jag kommer och hjälper dig strax.

Eric's perspektiv:

Den tjejen är otrolig, jag gillar henne på alla sätt och vis, det känns så rätt att hon är här, det är henne jag vill ha.

Jag tog tag i en av flyttlådorna och hittade alla mina gamla papper sen skolan, och vissa cd skivor som man lyssnade på när man var mindre, till exmpel A-teens. Jag lade ner alla papper och cd skivor i lådan och ställde undan den, i nästa låda fanns en kudde med blått överkast, jag tog den och gick och bäddade sängen  för oss två.
Fannie kom ut från toan.
- Jag hittade kudden, men vi får dela täcke, för jag har bara ett.
- Det är lungt Sa Fannie och log mot mig, hon log så fint, jag är kär på riktigt, känslan av att ha någon så nära är underbar, jag önskar att detta förhållandet kommer hålla i all evighet.
- Kom hit! Sa jag och drog tag i Fannie, jag tog tag henne om nacken och förde henne mot min mun, jag gav henne flera pussar och sedan nuddades våra tungor mot varann. Det var så mysigt.
- Ska vi gå och lägga oss? Frågade jag.
- Ja, jag är riktigt trött..
______________________________________________________________________________________________
Yeah, då har man höstlov imorgon, förlåt för inget kapitel igår, hade prov idag så var tvungen att plugga igår. Men här är iallafall kapitel 10, och som sagt kommer jag skriva massor med kapitel på höstlovet, jag kommer inte svika er, tack för kommentarerna IGEN. Ni är supergulliga! Jag blir så peppad av dem. Om ni har någon fråga eller ngt annat, så är det bara att mejla till: [email protected] :D kram på er <3




break of dawn ♥ - kapitel 9

Jag hörde hur min mobil pep till från mitt rum jag hörde även att dörren öppnades och in kom pappa.
- Hej, skrek han.
- Hej göran, vet du vad som hänt idag? Sa mamma upprört.
- Nej, vad är de?
- Fannie är tydligen tillsammans med Eric nu och vet du hur jag fick reda på det?
- Nä?
- Det stog en svart bil här utanför och då kommer två män med kameror och tar bilder på mig och vårt hus. De skrek även: ' är det inte här Eric saade's flickvän bor?' Men jag stängde bara dörren och då fick jag reda på av Fannie att de har ett förhållande.
Jag hörde hur pappa kom med raska steg in i badrummet där jag stog och sminkade mig med mascaran.
- Hej fannie, vad är detta? är du tillsammans med Eric? Jag vill inte ha massa paprazzis här utanför.. pappa lät upprörd.
- Asså, ni har inte fattat någonting va? Har ni aldrig varit riktigt kära så ni skulle kunna gjort vad som helst för kärlekens skull? skulle ni gjort slut för att lite folk med kameror kommer fram?
- Jo, men vill du ha allt skvaller i tidningarna? alla rykten? tänk Fannie!
Jag stängde mascaran och gick in på mitt rum och stängde dörren efter mig, jag hörde hur mamma och pappa stog och diskuterade mig. Men de är tvugna att leva med det, för om de inte gör det så flyttar jag, och det gör inte mig något för jag vill ha en egen lägenhet.
Juste, mobilen, jag fick sms. - från eric - stog det på skärmen.
' Jag hämtar dig om tjugo minuter, be ready <3'
Oj så glad jag blev, men jag hade inte valt kläder än, panik.
I garderoben hängde mitt vita linne som jag köpt från gina tricot förra veckan, prislappen satt kvar, jag tog min oranga sax och klippte av lappen och bestämde mig för att ha det linnet och svarta tights till, och en grå liten tröja, med mitt silverhalsband, ja så får det bli.
klockan är kvart i sju, snabbt kollar jag mig i spegeln en sista gång, ja, det ser okej ut, jag går ut till hallen tar på mig min svarta vindjacka och mina blåa converseskor.
- Hejdå! gormar jag högt i väntan på svar.
- Hm, var ska du? frågar pappa.
- Kolla på film med Eric. Sa jag nervöst tillbaka.
- Ha så kul med alla kamerorna, och så fnittrade mamma till.
- Roligt, jag längtar till jag flyttar hemifrån, sa jag och stängde dörren med en rejäl smäll. Jag märkte hur mamma och pappa kollade åt mitt håll när jag gick ut, och det tog inte lång tid förrens mamma skrev sms.
' Förlåt, det var inte så vi menade, vi skojade bara, vi finns alltid för dig Fannie, det ska du veta! och om du verkligen gillar Eric, då är det han du ska ha! tveka aldrig att snacka med oss, vi är bara chockade, ha så kul, kramis!'
Nu kände jag mig helt förvirrad, ena stunden hatar dem det, och nu ställer de upp för mig.. hur ska de ha det? ajja, jag får väl lita på det hon skrev, men jag vill ändå flytta hemifrån.
Fem i sju står Eric här med sin bil springer ut och ger mig en puss och öppnar passagerarbildörren.
- Hej, varsegod och hoppa in! Vad fin du är! Sa Eric med det varma leendet som han alltid ger mig, jag blir varm i hela kroppen när jag sätter mig i bilen, jag kände riktigt hur varmt det var inne i bilen, jag fick syn på temperaturmätaren i bilen, 23 grader.
- Fryser du eller? haha, sa jag och skrattade.
- Va? är det för varmt?
- skojar du? Jag gav han en förvånad blick.
- haha, nä, vi kan ta ner temperaturen om du vill?
- Spelar inte mig någon roll, det är liksom sommar, det är redan varmt ute.
Eric tryckte på temperaturen som värmen gick ner till 18 grader, nu gick det i alla fall att sitta i bilen.
Jag tyckte det var underligt för vi körde inte alls mot bion, utan vi svängde av innan stan.
- Bion ligger rakt fram, var ska du någonstans? Sa jag underligt.
- Jag ska köra ett annat håll bara, vi är snart framme.
- Okej..
Eric parkerade bredvid ett rött lägenhetshus, han drog ut nycklarna och öppnade bildörren, jag öppnade min dörr också och kollade skumt på Eric.
- Ehmm.. Eric vad gör vi här?
- Kom så ska du få se! sa Eric och sprang fram till lägenhetshusets dörr. Vi sprang upp två trappor och så tog Eric fram en nyckel och satte i nyckelhållet och vred om, han såg hemlighetsfull, jag hann inte tänka innan han slog upp dörren.
Det luktade nyinflyttad, den svaga doften av tomma rum, Eric gick in i rummet till vänster, jag blev så förvånad att jag tappade rösten.
Inne i rummet fanns en svart soffa, en platt-tv på en vitt bänk, framför soffan stog ett vit bord fullt med tända röda stearinljus, och rosor på bordet.
- Jo.. jag fick denna lägenhet för en vecka sen, och jag tänkte att vi skulle spendera kvällen här istället för på en bio, vad tycker du? Sa Eric glatt.
- Oj vad fint, vad mysigt du gjort det här inne, vad gullig du är. Jag gick och kollade runt i de andra rummet, där fanns bara Erics stora dubbelsäng, en lampa, och massor med flyttlådor. Köket var också jättefint, Eric hade redan ställt upp alla kryddor i kryddhyllan, det låg en tallrik och bestick i diskhon.
Jag gav Eric en puss på munnen.
- En helt perfekt kväll, bara du och jag. Sa jag med en tyst röst och gav honom ännu fler pussar. Han lade sina armar om min rygg.
- Ska vi gå ner till Ica, jag har inte köpt något godis än, har inte hunnit.. har fixat med rummet hela dagen.
- Visst kan vi göra det, Sa jag och log.


______________________________________________________________________________________________
Tack för alla fina kommentarer, det värmer.. jag ska försöka skriva ett kapitel VARJE dag nu.. som sagt, tack för kommentarerna <3




break of dawn ♥ - kapitel 8

Fannie's perspektiv:
Jag vaknade upp av att fåglarna kvittrade utanför mitt fönster, jag gäspade och kollade på klockan, 10.23.. Varför vaknade jag nu? Jag har ingen skola, inget jobb.. kan jag inte få sova en stund till? Långsamt blundade jag och lade mig under täcket igen, sen kom jag på.. ERIC! Just de, vi hade en mysig kväll och han var äntligen min. Jag reste på mig och fick hopp om dagen. Med ett glatt leende gick jag ut i köket och plockade fram smör, pågenlimpa och mjölk, jag har aldrig varit glad för pålägg, det förstör hela mackan tycker jag..
Telefonen ringde.
- Hej det är Fannie. Svarde jag glatt.
Det var en försäljare som ville prata med min mamma, han presenterade inte sig i telefonen utan frågade bara direkt om Ann var hemma? snäsande.
- Nej, hon jobbar. Hejdå. Sa jag snäsigt tillbaka och la på telefonen.
Jag fortsatte att bre min macka med lätta smöret.
Plötsligt pep min mobil till, jag hörde det från mitt rum. Jag la mackan på bordet och sprang in på mitt rum och tog mobilen från mitt skrivbord.
Det var från Eric.
' Godmorgon sötnos, lust att kolla på bio ikväll? '
Jag blev varm i hela kroppen och svarade
'Absolut, vad mysigt!'
Det gick fort för mig att äta upp sista mackbiten, sedan satte jag mig vid tv'n och kollade på One tree hill, jag kunde knappt vänta till kvällen så jag sms'ade Eric igen.
'Vad ska vi se för någon film?'
Det tog som vanligt inte lång tid innan han svarade.
'Det får du reda på då, haha'
Nu blev det ännu värre, jag ville ju veta vad vi skulle se, tänk så hade jag redan sett filmen? Tänk så kommer jag tycka den är jättetråkig? hjälp..
Eric's perspektiv:

Nu tror Fannie att vi ska kolla på bio och det ska vi tekniskt sett men inte i en biosalong utan i min nya lägenhet som jag fick för två dagar sen, lägenheten som jag har stått på kö i för flera månader, har jag äntligen fått. En tvåa med liten balkong mitt i Helsinborg, ungefär två kilometer från Fannie, så det känns bra. Nu var det bara till att vänta på att kvällen skulle komma.
Fannie's perspektiv:

Mamma kom innanför dörren.
- Hallå? skrek hon.
- Hej mamma!
- Hej, hur är det idag? Hon kom in med två willyskassar som var fyllda med mat, och överst i kassen såg jag en Solo-tidning.
- Bra, Är det till mig? frågade jag och pekade på tidningen.
- Nej, den är till pappa, sa mamma ironiskt. Klart den är till dig!
- Tack mamma!
Jag slet upp tidning och i detta nummret fick man rosa rouge som var i en liten rund svart burk.
- Var blev du av igår? Frågade mamma.
- Jag var hos Eric.
- Är det något mellan er två? Frågade mamma och log lite filurigt.
- Mamma, sluta. Sa jag lite tveksamt. Jag såg hur mamma kollade på mig med en retsam blick och plötsligt när jag ger en blick ut mot vägen ser jag en svart bil och två killar som kommer ut ur den med massa kameror.
- Vad är detta Fannie?
Mamma skyndade sig ut ur dörren.
- Vad håller ni på med? sa mamma med en sansad röst.
- Är det inte här Eric's flickvän bor?
Jag höll min innanför dörren och visade inte mitt ansikte, jag hörde hur de tog bilder på mamma och jag sprang fort in på mitt rum och tog mobilen och sms'ade Eric.
'Nu är här paparazzis utanför vårt hus och tar bilder på mamma'
Efter någon minut kom ett sms tillbaka.
' Förlåt, hur kan de ha sett oss? verkligen förlåt Fannie! gå bara in så sticker dem snart igen eftersom de inte får något skvaller.
' Ingen fara, jag var beredd på detta, dem kan inte hindra mig från att va med dig.'
Mamma kom inrusande på mitt rum.
- Fannie? nu har jag låst dörren och allt, detta är för att du har ett förhållande med Eric ellerhur? Förstår du hur mycket du kommer vara med i tidningar och skvaller? Vill du verkligen detta?
- Mamma, du vet hur det är själv att riktigt förälska sig i någon, tänk om pappa hade varit känd, hur hade du gjort då? lägg av.
Min mobil plingade till.
' Jag skäms över att jag dragit in dig i detta! vi ses sen, jag hämtar dig klockan sju. puss!'
'Puss' sms'ade jag tillbaka.
- Fannie, så det är visst då något med Eric.. ojojoj! Nu lät mamma glad över att jag hade blivit tillsammans med honom.
Jag kollade på klockan ännu en gång och nu var den kvart över fem. Jag hade ungefär en och en halvtimme på mig att fixa mig, jag gav en snabb blick ut ur fönstret och de hade kört iväg, skönt. Nu kunde jag duscha lungt och skönt.
Nu var det bara att längta till kvällen, och denna kvällen skulle bli mysig, att kolla på bio med min pojke.
______________________________________________________________________________________________
Förlåt för att jag inte skrivit fler kapitel på flera dagar... men det ska bli bättre. :)
glöm inte att kommentera <3



break of dawn ♥ - kapitel 7

Jag kände hur jag skakade fortfarande när vi var framme vid hans ytterdörr, jag var knäsvag, jag nästan trillade, men jag fick kämpa emot pirret..
Vi tog av oss skor och jacka, jag tog upp mobilen och sms'ade mamma , 'jag kommer senare! jag är hos Eric.'
Det tog inte lång tid innan mamma svarade:
'okej, men inte försent, du sover INTE över!'
Jag struntade i och svara..
- Okej, vilken film vill kolla på? Frågade Eric lite nedstämt när han stog och pekade på den bruna trähyllan med massa dvd-filmer. Jag märkte på honom att han tyckte denna sitsen var lite pinsam att det gick så fort mellan oss på bron, men kärleken har inga gränser som man brukar säga.
- Jag tycker du ska bestämma! sa jag hastigt.
- Okej, vad sägs om skräck?
- Och du tror jag ska gå hem själv sen, efter de? Sa jag och kollade skräckslaget på Eric.
- Jag följer dig hem, eller så kan du bara sova över här.
- Jag är tvungen att dra hem sen, för mamma är fortfarande sur för det som hände sist, jag tittade ledsamt på Eric.
- Det är lungt, jag följer dig hem, vill du ha cola att dricka?
- Nä, det ska du inte behöva göra.. haha. Jatack!
- Men jag vill, sa Eric med den varma och mjuka rösten, jag drunknade i hans ögon igen.. Att bara titta på honom var som att va i en dröm, en fantastisk dröm.
- Okej.. Eric gick och hämtade två stora glas med cola, hans föräldrar låg och sov så det var helt tyst inne i huset.
- Tar du filmen som ligger där, Sa han och pekade på köksbordet.
När jag tog tag i filmen möttes jag av en zombie på framsidan av dvd'n, ingen vacker syn, den hade ett rött öga och ett svart, och det var svart kuslig bakrund, vi satte i filmen, släckte ljuset och lade oss i Erics stora sköna säng, jag ångrar mig nästan att jag inte sover hos han.
- Asså jag kommer skrika om filmen är läskig, jag klarar inte av de när de skriker i filmer, usch! Sa jag med en orolig röst.
- Ta det lungt, håll mig i handen, din mes. Han skrattade lite tyst, och gav mig en blick som jag förstod att han skojade.
Filmen började med att zombie'sar vaknade upp från kistor och sprang efter massor med folk på gator och drog med de ner i kistor och sen försvann de för gott.
Jag trodde att filmen skulle vara mycket läskigare och den var faktiskt inte alls spännande eller bra.
- Äh, denna film var ju inte ens bra, jag fick den av Anna, hon ger oss alltid något när hon kommer hit, förra gången fick vi en handmixer, och nu denna gång en film. Handmixern gick sönder direkt och denna film var kass, när ska hon förstå vad som är bra och dåligt? Sa Eric och skrattade till.
Jag bara låg och tittade på honom, och plötsligt fick jag ögonkontakt med honom, han böjde sig över mig och gav mig en lätt puss på munnen och efter några pussar möttes våra tungor, första gången jag strular med Eric, det var som ett hav av pirr sköljde över mig, jag var så lycklig. Eric tog sin hand om min nacke och forsatte.
Det skrek till på tv'n och vi fick ett ryck båda två och kollade åt det hållet, zombie'sarna satt och knaprade på en människa, det såg allmänt äckligt ut.. Eric och jag bara skrattade och sedan lade sig Eric ner på kudden igen och lade sin hand på min mage och smekte mig försiktigt med små rörelser vid min midja, det kändes så bara så bra.
Filmen tog slut, och jag hade inte ens kollat på hälften kändes det som.
- Nu ska jag dra hem, så att mamma inte får spel på mig imorgon.
- Yes, då går vi, Sa Eric.
- Eric du behöver verkligen inte gå med mig!
- Fannie.. jag vill!
Vi tog på oss jacka och skor, och gick genom den vita ytterdörren, det kändes som minusgrader denna natt, vinden var kylig fortfarande, klockan var 01.13.
Eric tog mig i handen när vi gick, jag kunde inte sluta att få gåshud, jag var så lycklig att jag inte kunde beskriva känslan. Skönt att inga Eric-fans var ute just nu och ville ha autograf och så vidar, utan att det bara var han och jag i mörkret. Vi kom fram till mitt hus.
- Tack Eric, du är verkligen bäst och jag gillar dig jättemycket, sa jag och gav han en puss!
- Lungt Fannie, du är perfekt och jag gillar dig också supermycket, ses vi imorgon?
Han tog sina händer och smög in under min jacka och höll mig runt ryggen, och gav mig massor med pussar.
- Klart vi gör! Sa jag och gick in i mitt hus, jag såg hur Eric gick tillbaka hem med ett glatt leende på läpparna.
Jag är så kär och galen, jag har aldrig känt denna känslan någonsin, jag har min drömprins Eric, bättre kan det inte bli, men hur skulle detta gå i media nu, alla löpsedlar kommer vara fullproppade med bilder på oss, ajja, jag får väl vänja mig.. för jag tänker inte gå ifrån Eric, han är för bra för att vara sann.. Den killen är verkligen min, och vi ska träffas imorgon igen...

Eric's perspektiv:

Jag är kär, hon är min, bara min, min ängel. Hennes leende är otroligt, hela hon är vacker, jag längtar bara tills imorgon för då ska jag träffa henne igen, min tjej!
Jag gick och borstade tänderna i badrummet och tog av mig tröjan och gick och lade mig, och hade stora förväntningar inför morgondagen, jag kan ju säga att jag somnade med ett leende på läpparna, helt klart.

______________________________________________________________________________________________

Kommentera, tack för att ni läser, och ni är så gulliga! kram! :*



break of dawn ♥ - kapitel 6

Eric's perspektiv:

Det ringde på dörren, Jag nästan sprang till dörren och öppnade.
- Hej anna! vad längesen.
- Hej snygging! skrek Anna och kramade mig med en riktig bamsekram.
Det kändes som om vi säkert stog med kropparna mot varandra i fem minuter innan morsan kom och sa hej, då släppte hon.
- Vilket fint hår du har fått, eller du har alltid haft fint hår. Sa Anna och greppa tag i mitt hår och tittade närmare på mig och log.
Hon var extremt klängig idag, jag försökte komma ur hennes grep men hon höll kvar.
Dörren öppnades mer av ett vinddrag och plötsligt ser jag en gestalt tio meter utanför dörren, där stog Fannie och tittade, men hon försvann snabbare än någonsin, med ett ryck av mig kom jag loss ur Annas grep och kunde springa ut på gatan för att snacka med Fannie, men hon var inte kvar längre.. hon hade sprungit iväg.. så jag gick in igen. Jag tog upp mobilen och skickade iväg ett sms till henne 'Varför sprang du iväg och kom inte in istället?'
Men jag fick inget svar..

Fannie's perspektiv:


Vem var det? Var det tjejen han snackade om? Som han ville försöka med? jag kände hur tårarna börja sakta rinna ner för min kind, nu var allt förstört.
Jag såg sms'et som Eric hade skickat, jag ville inte svara så jag klickade bort det, jag gick in på mitt rum och kröp under mitt svarta täcke med en vit katt på, jag låg länge och stirrade in i kattens blå ögon och började funder på om jag skulle börja söka jobb, men var skulle jag börja?
Jag kände hur jag somnade, men vaknade snabbt igen.
'brr, brr' ännu ett sms.

Det var från eric:
'fannie?'
Jag började tro att han blev desperat, men varför skulle han sms'a mig när hans tjej var där. Jag sms'ade tillbaka ett väldigt kallt sms:
'ja, vad är det?'
Han svarade snabbt: 'Kan du inte komma och möta mig gåendes, vid bron?'
Jag tittade ut genom fönstret bredvid min säng, det var så mörkt redan, fast det var den andra Augusti. Jag gav en snabb blick mot klockan som hängde på min vägg, klockan var åtta på kvällen..
'Ehm okej' Svarade jag tillbaka, ska han bara visa upp tjejen som stog nära honom i dörren? Jag hann inte se mycket av henne, bara att hon stog och höll honom i håret och var nära honom.
Mamma och pappa satt och sov i soffan, när jag gick ut i hallen för att ta min svarta väst och gå genom ytterdörren för att gå till bron, det var inte mer än en halv kilometer för mig att gå.. men det var lite längre för Eric för han bor lite mer än en halv kilometer bort åt andra sidan Helsingborg. Vinden var kall jag kände hur vinden tog sig igenom min hoodtröja vid armarna och mitt hår på armarna reste sig. På fem minuter var jag framme vid bron, det tog inte lång tid och vänta innan Eric kommer gåendes mot mig, han hade sin svarta vindjacka på sig, han var lika snygg som vanligt, och jag drunkna nästan i hans ögon.
- Hej! sa Eric fruset och kramade mig hårt.
- Hej, var är din tjej som du stog och höll på med i dörren? sa jag förvirrande.
- Haha, det är min kusin Anna, hon är alltid så klängig när hon kommer.. vadådå?
Jag kände hur ännu en sten föll från mitt hjärta, nu var det bara en sten kvar.. och den skulle falla nu också.
- Oj, jaha, men jag trodde det var hon tjejen du snackade om i bilen påväg till Fredriks fest, hon du tyckte om och försökte med.
Jag känder hur Eric närmade sig mig med små steg, jag flyttade inte mig utan jag kände pirret i magen, skulle jag våga säga det nu?
- Fannie, jo.. oh, vad jobbigt det blev nu. Vi har ju inte träffats på flera månader, och sen träffades vi nu för någon dag sen, och jag känner inte att vi är bästisar mer.. Sa Eric med avlägsen röst.
Jag blev så rädd att jag nästan svimmade, jag märkte hur allt började snurra försiktigt i mitt huvud.
- Vad pratar du om? Sa jag med en tyst röst.
- Jo fannie, jag känner att det finns något mer än bästisar och jag ville bara säga att jag gillar dig, varje gång jag ser dig så får jag ett pirr i magen som jag aldrig fått innan, ditt leende är så fint och hela du är så perfekt.
Där släppte den tredje och sista stenen från mitt hjärta, jag bara stog och log framför Eric och tittade han in i ögonen, var detta sant? Det är väl ingen dröm?'
- Det är exakt de jag också känt Eric, jag blev bara så nervös för att berätta detta, imed att du hade en annan tjej du skulle satsa på sa du.
- Men Fannie, förstår du inte att det var dig jag snackade om?
- Oj, jag hade ingen aning.
- Fannie, du är helt perfekt. Sa Eric's och lade sina händer om min nacke och pussade mig mjukt på munnen.
Jag var i sjunde himmeln, jag var kär, på riktigt! Där stog vi och pussade varann en magisk Augustikväll, och detta skulle fortsätta.
Eric släppte greppet om min nacke och mina läppar.
- Vad ska du göra nu? du vill kanske följa med mig hem och titta på en film? Jag ska inte in i studion förrens på onsdag.. Sa Eric med sin mjuka och varma röst.
- Okej, sa jag och log med ett brett leende.
Jag skulle min spendera min Söndagskväll hos Eric och jag var kär, detta var början på något helt nytt.
Eric tog tag i min hand och log mot mig, och så gick vi...


_____________________________________________________________________________________________
OJOJOJ, nu börjar det hetta till? :D glöm inte att kommentera!<3



break of dawn ♥ - kapitel 5

- Ja, vad är de? svarade Eric trött.
Jag blev så nervös, jag fick känslan: 'vad håller jag på med' Så jag dröjde ut på vad jag egentligen skulle säga.
- Tack för att du finns, det är jättekul att ha en så nära vän som du, och..
Jag hann inte säga mer eftersom Eric började prata och avbröt mig.
- aw, Detsamma Fannie, vad skulle jag gjort utan dig? Ska vi försöka sova nu, för jag är så trött.
- Visst godnatt, sa jag och blev besviken.
Jag låg säkert i några minuter och funderade på vad jag skulle göra, var det för sent att säga de nu? eller ska jag bara säga det rakt ut?
Fast det var inte lönt längre nu, för man kunde höra Eric's små snarkningar, jag tog av mina 2 silverringar från höger hand och lade på nattduksbordet bredvid sängen och lade mig i fosterställning och somnade.. Såhär jobbigt har jag nog aldrig haft de, varför sa jag inte de direkt ?..
Natten gick så fort och jag vaknade av att Eric stog upp och sjöng och tog på sig sin blårutiga tröja.
- Godmorgon! sa han och log mot mig.
Ännu ett sånt där varmt och mjukt leende.
- Godmorgon, sa jag yrvaket.
-Vi får dra direkt, för Fredriks föräldrar kommer tydligen tidigare än väntat, något hade hänt med stället där dem bodde.
- Oj okej, svarade jag.
Jag reste på mig för hastigt ur sängen och kände hur yr jag blev.. hela huvudet snurrade.
Eric's mobil pep till, men jag frågade aldrig vem det var, för jag ville inte vara för nyfiken, men tänk så var det 'tjejen' han snackade om som sms'ade? han log stort och tittade på mig..

Eric's perspektiv:

'oj, Fannie är alltid söt, även när hon vaknar klockan 10.30 på morgonen.'
*
Ett sms från morsan.
''Hej Eric, du får komma hem innan 14.00 för Anna kommer på besök, hon ville så gärna träffa dig. ''
Min kusin Anna skulle komma, hon är ett år äldre än mig, och hon blir alltid lika glad över att se mig, men inte jag.. Alltid när hon kommer ska hon alltid hålla på att ta på mig och klänga på mig och så vidare.. Men hon är ju trots allt min kusin, så jag kan inte säga till henne.. men strunt samma sålänge hon inte börjar med allvarligare saker, som att tafsa eller närma sig min mun.
- Fannie, är du färdig så drar vi hem? frågade jag undrande.
- Absolut, vi kör nu.
Vi gick ner för den knaggliga trappan.
Fredrik stog nere i köket och fixade med alla flaskor och diskade massor med tallrikar som använts under tiden hans föräldrar varit iväg.
- Tack för igår Fredrik, det var kul, vi ses! Sa jag och höjde min hand.
- Tack, hejdå! Sa Fannie.
Under tiden som vi åkte hem var de tyst, ingen av oss sa någonting, och varför vet jag inte, men jag antar att båda var trötta. Efter tjugo minuter var vi på Fannie's avfart och hon klev ur bilen.
- Tack för en rolig kväll och tack för skjutsen, vi ses, sa hon med en väldigt avlägsen röst.
- Ja det gör vi, hej!
Jag lade i växel fyra och körde därifrån, jag var hemma på fem minuter. När jag kom innanför dörren möttes jag av en matlukt.
- Hallå, skrek jag och hängde upp bilnycklarna på silverkrocken som hängde ovanför hallbordet.
- Hej! skrek mamma, jag hörde att hon stog i köket och jag hörde på hennes röst att hon ansträngde sig, när jag kom in stog hon och höll i en ugnsform som det rök från.
- Vad gör du för mat? Frågade jag.
- Det blir potatisgratäng med grillad fläskfilé, Annas favorit.
- Hur länge kommer hon stanna? frågade jag oroligt.
- Bara över dagen, hon åker ikväll igen, för hon skulle jobba imorgon.
Yes! tänkte jag, hon har alltid annars stannat två-tre dagar.
- Okej, jag går upp och duschar.

Fannie's perspektiv:

Ångest, Ångest, Ångest.. Varför sa jag ingenting... jag är sådan mes. Jag öppnade dörren och gick in i hallen, jag hörde mamma:
- Nu kommer hon!
- Hallå, skrek jag.
- Hur kan du Fannie?! du svarade inte på mina samtal och du skickade aldrig sms och...
Jag tog upp min mobil, sju missade samtal och fyra sms hade mamma skickat. Jag hörde på henne att hon var orolig.
- Förlåt mamma, men vi hade så kul, och jag glömde.
- Jag har varit så orolig och pappa likaså, han är iväg på jobbet just nu.
- Jag har sagt förlåt.. mamma låt mig va! Sa jag och gick till mitt rum, det var lika stökigt som vanligt och det luktade unket. Jag satte mig vid datorn och kollade runt lite på facebook, sen kom jag och tänka på Eric..
' Ska jag sms'a han och säga vad jag tycker?.. nej det är för mesigt jag säger det hellre öga mot öga.
Jag bytade snabbt om till mina gula mjukisbyxor och en grå hoodtröja, tog min mobil.
- Mamma jag måste gå ut och göra en sak, jag kommer till middagen. hejdå!
-Var ska du? skrek mamma och sprang till dörrren.
jag gav henne inget svar och sprang över till andra trottoaren, tänk jag var påväg till Eric nu..
______________________________________________________________________________________________
SPÄNNANDE ? ;) kapitel 6 kommer direkt.. :)<3




break of dawn ♥ - kapitel 4

Jag tog upp telefonen och tryckte på 'mamma' i telefonboken, hon svarade fort.
- Hej gumman.
- Hej mamma, är det okej om jag sover här med Eric inatt, med hans kompisar, han skjutsar hem mig imorgon, jag lovar!
- Hm, jag tycker inte om det, men du sms'ar mig innan du somnar, så jag vet att inget har hänt, jag kommer ringa polisen annars.
- Mamma, du behöver inte överdriva, det är lungt, alla är snälla och inget kommer hända, jag är faktiskt 18 år nu och kan ta hand om mig själv!
- Isåfall okej, sa mamma och suckade djupt.
- Varför låter du så ledsen?
samtalet bröts, mobilen visade låg signal.. Jag var tvungen att gå ut på gräsplanen utanför huset, paret som stog under björkträdet när vi kom hade somnat, tjejen låg på killens bara mage.
Mobilen ringde, skärmen visade 'mamma'
- Hallå? Svarade jag och lät undrande.
- Hej, jag är inte ledsen, bara trött!
- Okej mamma, men nu måste jag gå!
- Glöm inte och sms'a sen!
- JA mamma, lägg av och tjata och så lade jag på.
Eric kom utstormande på gårdsplanen med en flasköl i handen, han såg att jag var frustrerad på något.
- Är det något, Fannie? Fick du sova här?
Jag kände hur han kom allt närmre mig och lade handen än en gång om mina axlar.
- Jaja, det är lungt, jag fick sova här.
- superbra, vi fick ett eget rum där uppe, det var bara Fredrik, hans tjej, du, jag och någon Felicia och Markus, som skulle sova här. Hoppas det är okej att vi delar säng? Sen gick Eric in igen utan att han fick något svar på sin fråga, man såg att han hade druckit för han svajade lite när han gick, där stog jag ute med ett brett leende..
'Ska jag försöka berätta för honom att jag hade mer än vänkänslor för honom eller skulle jag låta bli? jag kanske bara förstörde för honom för att han var ju på gång med en annan tjej sa han?' Men vi skulle spendera en hel natt tillsammans, eller skulle vi bara somna utan att prata eller något?
Eric's perspektiv:

Hjälp, jag ska sova i samma rum som henne, till och med i samma säng, jag fick inte dricka mer nu, för då blir jag sådär flummig som jag brukar bli när jag dricker och vet inte vad jag säger, tänk så säger jag något fel? Jag ska försöka berätta för henne vad jag känner, men tänk så tycker hon att jag är jobbig eller så tycker hon likadant? oh vad jobbigt.. Jag försökte att inte tänka på det för stunden.
- Fredrik, vilken lya! riktigt najs.
- Haha, tack, ja, den är rätt fet svarade Fredrik och såg nöjd ut. Man får ju passa på att utnyttja läget nu när morsan och farsan är borta.
- Haha, sant, själv bor man i en liten, ja, stuga kan man kalla det, med mina föräldrar, men vill flytta så fort som möjligt till en lägenhet.
- Vadå det har du ju råd till med all din musik du producerat?
- Jo, men jag vill ju inte flytta själv, jag vill hitta den rätte för mig, som kan dela vardagen med mig, sa jag och titta ut ur fönstret och såg Fannie.
- Där har du ett poäng kompis, Sa Fredrik och klappade mig på axeln. Fast nu ska jag ta fram mer dricka vi snackar senare.
Jag tog en ny mariestad öl och gick och satte mig i soffan och började snacka med Tim som jag lärde känna när vi gick i första ring tillsammans, han är en galen kille, jag kommer ihåg på en fest när vi gick i första ring att han blev så full så han deckade på toaletten, så folket fick slå upp toalettdörren och då låg han i sina spyor på golvet.
Jag letade efter en klocka, jag gick runt på hela nedervåningen för att leta upp en klocka, jag tänkte inte alls på att jag kunde fråga någon, men sen kom jag på att min mobil ligger i bakfickan, jag tog upp min svarta iphone 4 och den visade 02.17, folket började sakta men säkert att dra sig hemåt.
Fannie's perspektiv:

Folket började äntligen gå hem, jag var så trött, jag ville bara sova. Men nu kom tankarna upp igen 'Eric och jag i samma säng, hur skulle det gå, ska jag säga till honom vad jag tycker eller ska jag bara va som vi brukar och snacka och sen sova? ahh, vad jobbigt det blev. Jag hjälpte till att plocka undan alla röda muggar från golvet och plocka ner dem i den svarta sopsäcken som Fredrik hade hängt på dörren. De två sista människorna gick klockan 02.45, Det var bara jag, Eric, Fredrik, Bitchen Jenny, och de två andra personerna som var kvar.
- Ska jag visa var ni ska sova? Sa Fredrik med en berusad röst.
Vi gick upp för den knaggliga trappan, sedan till vänster och där öppnade han en brun trädörr, och pekade.
- Här ska ni sova inatt, godnatt.
Eric tog av sig sin tröja direkt och vinglade ner under täcket. Jag skyndade mig att lägga mig under täcket, jag var tvungen att sova i kläderna jag haft hela tiden för jag hade inga sovkläder. Rummet var fenomenalt, fina vita ljusa tapeter en stor mjuk dubbelsäng och en platt-tv uppe på väggen, men ingen av oss hade nog lust att se på tv. Jag släckte lampan som var tänd redan sen innan, och lade mig under täcket. Eric hade inte somnat han låg och försökte trycka på sin mobil men lyckades inte så bra. Då tog jag initiativet..
- Eric..
______________________________________________________________________________________________
Hihi, spännande va? ;) glöm inte kommentera och ge kritik :)♥



break of dawn ♥ - kapitel 3

Fannie's perspektiv:

-Ha, det går inget vidare, själv då?
-Okej, tråkigt. Just nu försöker jag med en tjej med jag vet inte vad hon känner.. Sa han långsamt och stammade på sista ordet.
Jag kände hur en klump bildades i halsen, även fast vi bara är bästisar, känns det som något mer finns där.
-Jaha, var bor hon då? sa jag med en nedstämmade röst.
- Här i Helsingborg, hon är supersöt och schyst.
Varför var han tvungen att säga de där två beskrivande orden? , jag kände mig chanslös, varför skulle jag ens försöka, 'nä, sluta nu Fannie, han är bara din bästa vän, inget mer'.
Vi svängde in på Fredriks familjs infart och man kunde höra musiken hela vägen ut, ungdomar gick på gräsmattan och snackade, rökte och dansade, Man kunde även se ett par som stog och strulade med varann under björkträdet och var halvt avklädda.
Huset var enormt som Fredrik bodde i, det var gjort av vanlig röd tegelvägg och det fanns två våningar.
- Snyggt hus va?
- JA, riktigt, svarade jag.
- Grattis förresten till ditt körkort, jag har inte riktigt gratulerat dig än, Sa Eric och kramade mig jättehårt, det var härligt med en bamsekram, jag ville så gärna vända på hans huvud och ge han en puss.
Ja, mina känslor för honom hade blivit starkare, det fanns defenitivt något mer än bara bästisar här för mig, men nu var problemet att han gillade en annan tjej och inte mig.
- Tack och tack för jag fick köra din fina cabriolet, sa jag och gav han en tumme upp.
- Ingen fara, du körde riktigt bra ju! ska vi gå in, det är lite kallt ute, Sa Eric och gav mig en av dem där varma blickarna.
- Ja, det tycker jag.
Vi gick innanför den vita ytterdörren, och man möttes direkt av en spritlukt, folk dansade och gick runt med röda muggar i handen.
Eric gick iväg med en av hans kompisar, han gav mig en blick och jag förstod direkt vad han menade med den.
'Gå och ha kul, så ses vi sen!'
'jag kände inte mig riktigt hemma här, det var ju Erics kompisar, inte mina.. men jag försökte så gott jag kunde att smällta in i folkmassan.
Jag tog mig en bacardi breezer pineapple och satte mig i den svarta skinnsoffan, min kjol smällte in i färgen och tyget på soffan. Plötsligt satte sig en halvlång kille med bakåtslickat hår och lacostetröja bredvid mig, jag kunde känna hans starka parfym tränga in sig i min näsa.
- Hej på dig, sa han och slummrade, man kände spritlukten på lång väg.
- Hej? Sa jag lite underligt och tog en slurp av bacardin.
- Har du lust att hitta på något kul ikväll?
- Ehm, vad menar du?
- Typ, följa med mig hem eller något, är jävligt trött.
- Nä det vill jag inte, sa jag och reste på mig och gick därifrån.
Underlig kille, hm. Jag såg hur han satt och stirrade på mig medan han höjde sitt högra ögonbryn och rynkade det.
inifrån rummet bredvid hörde man bara massor med folkröster ropa:
'eric, eric, eric, eric,eric'
Jag skyndade mig in i rummet för att kolla vad som hände.
Där stog Eric med en playstationmikrofon i vänster hand och folket ville han skulle sjunga en låt, men han tog inte någon av sina egna låtar utan främling med Carola, folk stod och diggade och jag tyckte att det nästan var lite pinsamt att han valde en Carola låt istället för en av sina egna. Men det var inte hela världen.
En bitchig, rödhårig tjej med en paljett-klänning kom fram till mig, jag fick en känsla av att de va Fredrik's tjej:
- Och vem fan är du? Sa hon breusat
- Ursäkta? Jag är här med Eric.
- Ha ha, vem Eric?
- Ja, han Eric, sa jag och pekade på han.
- Precis som du skulle känna Eric saade?
- Men om du inte tror mig gå och fråga han då.
Eric hade sjungit färdigt låten och kom fram till mig:
- Är det något problem, Sa han och lade armen om mina axlar.
Jag såg bitchens ansiktsuttryck, det såg ut som om hon hade något tungt i munnen, för hon gapade något så otroligt mycket.
- Nej, hon trodde inte jag kände någon här på festen, utan hade kommit hit oinbjuden.
- Haha, detta är fredriks flickvänn Jenny, och detta är min bästis Fannie, Sa eric och presenterade oss för varann.
Jenny bara vände sig om och vickade på rumpan och försvann ut i köket.
- Bry dig inte om henne, hon är lite underlig med nytt folk, hon vill inte snacka med någon hon inte litar på eller har känt sen långt innan.
- Jaha okej, tur att jag inte är någon med lågt tålamod, för då hade jag antagligen gett hen en liten lusing, haha.
- Du är rolig du! men du? gör det något om vi stannar här över natten för att jag ska inte in till Malmö imorgon på intervju, någon hade tydligen fått kräksjukan där så vi fick ställa in det. Så jag tänkte ta en öl och ta det lungt lite?
- Visst absolut, ska bara ringa mamma och pappa och säga de, sa jag och kliade mig mitt bruna lockiga hår, vilket jag blev riktigt nöjd med ikväll.
______________________________________________________________________________________________
Yes, och där är 3 kapitlet färdigt, kommentera och ge mig kritik ! :)♥



break of dawn ♥ - kapitel 2

'Jag var så glad över att jag skulle få träffa Eric igen, oj vad längesen!'
- Jag ska ut med Eric senare ikväll och fira, sa jag glädjefullt.
- Oj det var väl längesen ni sågs sist väl?  sa mamma och satte en tallrik i diskstället som var helt blöt.
- Ja, men det ska bli kul, sa jag och vände mig om för att gå till mitt rum.
Jag satte påmin rosa radio på 107,0 .. mix megapol.
*
Think about home when you're far away 
Think about me when I wake up and you're gone 
At the break of dawn 
Think about us when we said forever 
Think about me and remember I'm alone  
At the break of dawn'


Eric's låt, den påminnde mig bara om ikväll, Eric.. jag kände hur det pirrade till i kroppen, varför pirrade de? Vi var bästisar, eller det var kanske bara för vi inte sett varandra på länge, eller hade jag mer än 'vän-känslor'?
Jag tog upp mobilen och sms'ade Eric:
' Var ska vi träffas och vilken tid? '
Denna gången tog det lite längre tid för honom att svara.
'Vi ska till min kompis Fredrik, hans föräldrar är bortresta, så han passar på att ha fest i deras hus, du kan få köra dit med min bil, om du vill, haha! jag ska ändå inte dricka, ska till Malmö imorgon, så jag kan köra hem dig sen, jag hämtar dig klockan 19.00!'
Jag undrade vad han skulle göra i Malmö, men jag frågade inte, utan svarade bara med ett 'ok, låter kul'.
Jag kollade på min digitala klocka på nattduksbordet brevid sängen, shit! redan 18.10.
Med raska steg och förväntningar inför kvällen öppnade jag min bruna garderob, full med kläder.
'Vad skulle jag ha på mig?' Jag plockade ut och plockade in kläder hela tiden, men jag bestämde mig äntligen för
den svarta skinnkjolen, den vita spetströjan och det långa silvriga halsbandet med ett löv som jag fick av pappa när han var i Stockholm med sitt jobb på ett affärsmöte.
Min sminkväska låg bredvid min svenskabok på skrivbordet, jag plockade snabbt upp ögonskugga, foundation och mascara, jag gick ut ur mitt rum med ett stort leende på läpparna. Tiden rusade iväg och jag hörde mamma utifrån köket:
- Fannie! Eric är här.
Jag kände hur ett pirr sköljde över min kropp, panik! Jag tog min svarta läder-väska och kollade snabbt så att min mobil & plånbok fanns där i. Jag valde att inte ta på någon jacka eftersom de fortfarande var i Augustimånad, men så snabbt jag kom utanför dörren ångrade jag mig, men det fanns ingen återvändo.
Bildörren öppnades och ut kom Eric ur sin cabriolet, känslan var obeskrivlig.
Han hade förändrats något enormt utseendemässigt. Så snygg och lång han var.
Jag fick en varm och lång kram, jag kände hur glad och varm jag blev i hela kroppen.. inte behövde jag någon jacka mer.
- Hej Bff, det var inte igår, vad snygg du är! sa han med en galen röst.
- Eric! Hej! vad längesen, tack detsamma.
Där stog han i sina Lee jeans och sin blåa rutiga skjorta, så snygg! Han pekade mot förarsätet och log.
- Är du säker? sa jag med en darrig röst.
- Klart jag är, ta inte sönder den bara, sa han med retfull röst och skrattade högt och såg allmänt söt ut.
Vi intog våra platser och jag satte i nycklarna, musiken på radion kom igång och låten som spelades var Moves like jagger med maroon 5.
- Oh, jag är så trött på den, sa han skrattande och bytte kanal till något danskt.
- Hur går det med musiken nuförtiden? lika bra som innan antar jag?
- Det går super, jag håller ju på med made of pop tour och åker runt överallt i skåne just nu. Jag älskar de, alla fans som kommer och stöttar mig, det är helt fantastiskt. Hur går de för dig själv i baren?
- Jo, det går väl, det är tråkigt att bara gå och göra drinkar.. man vill ha lite variation kanske, haha.
- Du kan ju börja dansa på baren, skrattade Eric.
- Haha dream on, sa jag.
Eric's perspektiv:
Oj vad Fannie har blommat hon är som en solros, som bara strålar med sin ljusa energi, det kändes inte som bästisar mer, utan det fanns något mer, men vad känner hon, vågar jag chansa.
- Jaha hur går det på killfronten? Frågade jag lite varsamt och log.
_____________________________________________________________________________________________
Ja, det var kapitel 2 , hoppas ni fortsätter läsa, och glöm INTE att kommentera och ge kritik! tack för kommentarerna hittills ♥



break of dawn ♥ - kapitel 1

Det kändes som jag suttit och skrivit provet i flera timmar nu. Varför ska de vara så svårt att få köra bil och ta körkort, jag behöver femtiotvå rätt för att klara det och här sitter jag på sista frågan och fattar inte den, PANIK. '' Vadå väjningsplikt'' , vad var de?
Om jag inte klarar provet så kände jag att denna fredagen skulle bli förstörd..

- Ja Fannie, det är nu sju minuter kvar av tiden för att vara exakt. Sen måste du lämna in provet, sa coachen Anders retsamt bara för att stressa mig ännu mer.
Han var jättekort, såg ut som en dvärg och hans ögonbryn hade växt ihop med varandra så de bildade ett 'M' i pannan.
Jag chansade på att svaret var alternativ 'C'.
- Jag är klar, skrek jag och reste på mig för att lämna fram provet till Anders, han luktade riktigt mycket svett, som han gjort de två senaste dagarna jag varit här. Jag tänkte bara 'Hallå? vet du vad deodorant är?' USCH!
- Tack, du kan vänta där ute i korridoren så kommer jag med besked sen på hur de gick, Anders pekade mot
utgången, jag gick ut och satte mig på den röda plaststolen och väntade.
Det tog inte lång tid förrens han kommer in med ett surt ansiktsuttryck.
- Jag är ledsen att behöva säga de.. Men du har klarat provet  53/62 rätt, grattis!
Det var som en sten föll från mitt hjärta, ' YES! efter 3 veckors hårt pluggande klarade jag de! '
Anders gav mig ett intyg på att jag får köra bil, han tog tag i min hand och önska mig lycka till i framtiden. Jag var så lycklig.
Jag tog upp min vita iphone 4 och sms'ade Eric.
" JAG KLARADE DET, så nu kan jag köra din bil bästis? :D "
Vi har alltid bråkat om att han skulle ha den finaste bilen och sen fick inte jag köpa likadan.. och då sa han att jag skulle få låna hans och köra runt i ibland.,
Det tog inte lång tid innan jag fick ett sms tillbaka.
" Grattis bff, såklart. Är i studion nu, vi hörs sen "
Jag och Eric har varit bästisar sen vi var små, vi gick på samma dagis i Helsingborg och sen dess har vi varit 'bff' Best friends forever, och än idag är vi bästisar, jag har fortfarande kvar tavlan som vi ritade när vi gick på dagis " Eric saade ♥ Fannie Nygren = best fränds fårever " men vi umgås inte lika mycket med varann just nu eftersom han håller på med sin musik och jag håller på att jag jobba i baren på en nattklubb. Så han jobbar på dagen och jag jobbar på natten.. Men vi försöker hålla kontakten så gott det går.
Jag cyklade de 3 jobbiga km hem från trafikskolan med . När jag kom innanför dörren möttes jag av familjens svarta, långhåriga chihuahua Chili. Mamma och pappa satt inne i köket och åt gårdagens lasagne som blev över, de såg så dystra ut tills jag kom in.
- Klarade du det? Skrek de och tittade förväntansfullt på mig för ett svar.
-Ja! skrek jag och hoppade upp och ner.
- Grattis gumman, både mamma och pappa kom och kramade mig, dem höll säker kvar mig i fem minuter och hoppade.
'brr, brr'
Det var min mobil som surrade, jag tog upp mobilen ur min jackficka, de va ett sms från Eric.
" Förlåt för kort sms innan, men grattis bästa, ska vi ut sen och fira? Det var så längesen vi sågs? ;) "
jag svarade snabbt:
" ja, fan vad kul, vi hörs senare! "
Oj, vi hade inte träffats på över 7 månader, har han förändrats eller är han den samma, hur skulle det kännas? hade jag ändrat mina känslor för han? Allt de där skulle jag ta reda på ikväll.
__________________________________________________________________________________

Jag vill gärna ha kritik och massor med kommentarer, detta var då första kapitlet och det kommer fler, men jag hoppas på trogna läsare nu först och främst, ha de gött, och glöm INTE att kommentera ! ♥




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!